Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen is meer dan alleen maar ‘beuken’. Kickboksen is in tegenstelling tot wat mensen denken ook een kwestie van:

discipline

respect

samenwerken

concentratievermogen

flexibiliteit

incasseringsvermogen

doorzettingsvermogen

balans

 

Kickboksen is dus ook een contactsport die – indien op gecontroleerde wijze uitgevoerd – ook kan zorgen voor een evenwichtige geest mede doordat het mogelijk is om stress te reduceren en emoties op een verantwoorde wijze te uiten.

 

De jongste deelnemer in ons ledenbestand is 5 jaar oud, de oudste is 55 jaar oud. Kickboksen is niet alleen voorbehouden aan zwaargewichten; iedereen die gezond van lijf en leden is, kan deelnemen. Bij fysieke klachten is het altijd raadzaam om eerst een huisarts of een sport-medisch advies te vragen alvorens aan kickboksen te beginnen.

 

Kickboksen is ook een combinatie van cardio- en krachtraining; u zult merken dat uw conditie binnen een paar weken een flink stuk beter is geworden, en u krijgt een strakker figuur. Ook zeer geschikt voor mensen die willen afvallen!

Tarieven

Meer weten over onze tarieven ? Klik op de onderstaande button!

Lesrooster

Ben Ali Gym biedt wekelijks meerdere trainingen aan op het gebied van kickboksen. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knop.

Inschrijven proefles

Duis hendrerit tortor in sem volutpat maximus donec varius vehicula justo maximus dui faucibus sit amet fusce sollicitudin sodales tellus in finibus in finibus ultricies diam et scelerisque cras vitae eleifend ante sed eu lorem pulvinar vehicula ante.

Sollicitudin sodales tellus in finibus in finibus ultricies diam et scelerisque cras vitae eleifend ante sed eu lorem varius vehicula justo maximus.