Stichting Ruimte voor Contact

Stichting Ruimte voor Contact

Jongeren verdienen aandacht in de maatschappij. Ze verdienen het om in een veilige en koesterende omgeving op te groeien tot een onafhankelijk en zelfstandig individu met goede startkwalificaties op de arbeidsmarkt. Dit is precies wat Stichting Ruimte voor Contact biedt. Het brengt jongeren samen, helpt hen om doelen te stellen, helpt hen een bredere kijk op de samenleving te krijgen en geeft ook de ondersteuning waar behoefte aan is onder deze doelgroep.

De oprichter van de Stichting, Mohammed Ben Ali, is op veertienjarige leeftijd begonnen met kickboksen en heeft een aantal titels op zijn naam staan. Hij heeft een groot aantal talenten begeleidt in de kickbokswereld. Op jonge leeftijd gaf hij al trainingen op verschillende boksscholen. Hij heeft geruime tijd samengewerkt met SSL met als doel ruimte voor contact om met name jongeren binnen de gemeente aan het bewegen te krijgen. Dit heeft geleid tot zijn eigen kickboksschool Ben Ali Gym, een begrip in Langedijk.

Zijn droom en passie is altijd geweest om jongeren van straat te houden en hen te steunen in hun dagelijkse bezigheden. Hij hoopt met de oprichting van de Stichting dan ook zijn eigen vaste boksschoollocatie te open met als doel sport en jeugd samen te brengen.

Met Stichting Ruimte voor Contact richten we ons op activiteiten waarvan wij op basis van onderzoek menen, dat hierin onvoldoende is voorzien in gemeente Langedijk. De oprichting van de stichting en het opstellen van haar toekomstige activiteiten-programma zijn in volle gang. We zullen u via deze website op de hoogte houden van wat er komen gaat…

Stichting Ruimte voor Contact heeft een eigen emailadres voor allerhande correspondentie: stichting_rvc@live.nl.

Namens het bestuur van de Stichting Ruimte voor Contact,

Mohammed Ben Ali (voorzitter)
Mona Al Younes (secretaris)
Nadia Ben Ali (penningmeester)